Nieuws

Nieuw talent op stal

Rowlands (v. Lowlands) heeft sinds eind vorige week een intrek genomen in onze stal en zal de komende tijd in alle rust beleerd worden. We kijken er naar uit om met deze mooie merrie aan de slag te gaan. Op de foto zien we haar als veulen. Binnenkort meer over haar. 

Lees meer »

Unusual Royalty RS V

Beschuit met muisjes! En weer roze! Op Koningsdag is er een prachtig en lief merrieveulen geboren uit Harle Quin. Ze heeft de fantastische kleur en aftekeningen van haar moeder. Het was een pittige bevalling. Vandaag mochten ze al even samen buitenspelen. Wat zijn we er blij mee. 

Lees meer »

Uvinci Deluxe RS

Vorige week heeft Luxe RS (sport, stamboek ext, D-OC) een prachtig merrie veulen Uvinci (Dante US x Ferguson) gekregen. Hiermee heel blij want buiten dat ze heel chique is lijkt ze ook drie heel goede gangen te hebben. Wellicht een mooie opvolger voor de toekomst voor sport en fokkerij. 

Lees meer »

Wedstrijd Mariënheem

Op zondag 17 maart reden Paul en Ovan hun L2 debuut in Mariënheem. Dat werd beloond met 191 en 189,5 punten. Er is nog genoeg ruimte voor verbetering maar het was weer genieten om met hem op pad te gaan. 

Lees meer »

Ovan weer in de prijzen

Op 16 december mocht Ovan mee naar zijn tweede wedstrijd met Paul. Hoewel het losrijden erg turbulent verliep, deed hij nog goed zijn best in de ring. Het voelde allemaal nog groen en rommelig aan maar hij kreeg toch 4 winstpunten en nam een 2e en 3e prijs mee naar huis. Wij kunnen niet anders dan erg blij en zuinig op dit jonge paard zijn. Hij krijgt alle tijd en we trainen hem rustig door. 

Lees meer »

Ovan zijn wedstrijddebuut

Ovan is twee dagen mee geweest naar de super accommodatie in Hellendoorn. Op zijn eerste officiële wedstrijd won hij al 3 prijzen over 4 proeven! Dat beloofd wat! Komende periode gaan we wat wedstrijdervaring opdoen. We hebben genoten! 

Lees meer »

Winter BBQ

Samen met onze pensionklanten hebben we een BBQ gehouden! Het was gezellig! Dat doen we volgend jaar opnieuw! 😄

Lees meer »

Vernieuwde website

We zijn bezig met de opbouw van de vernieuwde website. Binnenkort zal hij helemaal klaar zijn. Excusses voor de onvolledige informatie op dit moment. 

Lees meer »